Stand Nederlandse Eredivisie 20222023

เวลาปล่อย:2022-11-24 คลิก:

In de Eredivisie is de stand een weergave van de behaalde punten door de achttien deelnemende ploegen.

De voetbaluitslagen in de Eredivisie bepalen dus de stand. Een ploeg krijgt n punt voor een gelijkspel en drie punten voor een overwinning.U kunt op Voetbalkrant terecht voor de stand in de Eredivisie.

We houden u ook constant op de hoogte van de tussenstanden in de Eredivisie.Dat doen we door middel van onze live-pagina.

De ploeg die aan het einde van het seizoen bovenaan staat in de stand, is de nieuwe Nederlandse landskampioen en mag naar de Champions League. De nummer 2 en nummer 3 in de stand plaatsen zich voor respectievelijk de voorronde in de Champions League en de voorronde in de Conference League. De nummers 4 tot en met 7 in de stand spelen dan nog een play-off voor het laatste ticket voor de voorronde van de Conference League. De nummer 16 in de stand speelt een nacompetitie voor het behoud. Nummers 17 en 18 degraderen rechtstreeks.

Wat is het verschil in de stand tussen de Belgische Jupiler Pro League en de Nederlandse Eredivisie?

In de Eredivisie is de ploeg die na de competitie bovenaan staat ook de landskampioen. In de Belgische Pro League is dat niet het geval. Dat komt door het verschil in het play-off-systeem. In Belgi spelen de eerste zes nog play-offs met de titel als inzet. In de Eredivisie spelen enkel de nummers 4 tot en met 7 play-offs met het laatste Europese ticket als inzet.

Contacteer onsPrivacybeleidVacatureGebruikersovereenkomstPartners

Nieuws, uitslagen en standen gratis op jouw site/

Link:
Copyright © 2002-2022 Thb999 All Rights Reserved